Kva kan vi hjelpe deg med?

Bygge nytt hus i Sunnfjord?

Å bygge hus til familien skal være ei god oppleving. Draumane, beslutningane og planlegginga skal vere ei god oppleving. Det samme skal byggetida vere – denne spennande perioden der material og tilvalg blir til hus og bolig.
For ikkje å snakke om livet etter innflyttinga. Vår tømrarar består av erfarne fagfolk som utfører alt innen utvendig og innvendig tømrar- og snekkararbeid. Enten du har behov for enkel oppussing eller skal bygge nytt er Byggteam staden og starte for å få realisert dine draumar.


Hyttedraumen

Byggteam hjelper deg med å realisere hyttedraumen.

Hytte ved sjøen eller hytte på fjellet? Vi kan byggje den for deg. Ynskjer du hytta litt annleis, så er vi behjelpelege med arkitekttenester.


Draumen om ei garasje

Snøen lavar ned ute, eg ser naboen står ute og skrapar is av bilen. Eg går og finn fram lue og skjerf, tar på ei jakke og går ut til garasjen, set meg i bilen og køyrer.


Totalprosjekt

Gode samarbeidspartnarar innan alle handverksfag gir oss kapasitet til å levere totale løysingar for ulike byggeprosjekt innan nybygg og rehabilitering. Byggteam har lang erfaring som koordinator og prosjektleiar der også våre gode underentreprenørar er involvert.


Påbygg og tilbygg

Går du og drøymer om ein stor gang med et kjempestort garderobeskap, der ein kan gøyme alt av utekle og sko? Men så har du berre ein liten, stappfull gang. Då har vi ei enkel løysing på problemet!